logo1
IMG_4766

POPCORNTOESTEL

Aantal personen: 25

Obstakels: Nee

Glijbaan: Nee

Overdekt: Ja

Afmetingen: 94*37*155CM

Beschrijving

TIME TO MAKE YOUR PARTY POP.

Maak van je feest een echte knaller. Met ons popcorntoestel maak je zelf de lekkerste verse popcorn en het houdt je popcorn nog lekker warm ook.

Inclusief: mais voor +/- 25 personen, popcornsuiker, maïsolie en 25 popcornzakjes of -doosjes en handleiding.

Bij het reserveren van het popcorntoestel samen met een springkasteel ontvang je 10€ korting. Deze wordt u achteraf terugbetaald bij het ophalen.

EXTRA SET MET INGREDIENTEN EN ZAKJES/DOOSJES TE VERKRIJGEN (25€/SET) VERMELD DIT BIJ DE RESERVATIE ONDER OPMERKINGEN. DEZE WORDEN TER PLAATSE AFGEREKEND.

Hoe werkt ons popcornmachine?

Stap 1 – Sluit de popcornmachine met de stekker in het stopcontact. Zet de ‘warming & light’ schakelaar aan en zorg dat je voldoende werkruimte hebt. 
Stap 2 – Zet de ‘heat’ schakelaar aan, voeg maïsolie toe aan de kookpan en laat de ketel gedurende enkele minuten op temperatuur komen.
Stap 3 – Zet de ‘turn’ schakelaar aan zodat het roermechanisme begint te draaien. 
Stap 4 – Vul 1 grote schep mais in de ketel en voeg vervolgens de popcornsuiker toe, onmiddellijk na toevoeging van de maïs. Sluit het deksel. De popcorn begint na 1 à 2 minuten te poffen, na 3 tot 4 minuten komt het deksel omhoog en begint de popcorn uit de ketel te vallen, na 4 à 5 minuten is de ketel vrijwel uitgeploft (je hoort bijna geen gepof meer).
Stap 5 – Keer voorzichtig de ketel om (rechts aan het hendeltje met zwart handvat draaien) en verwijder de laatste popcorn met een houten pollepel. Breng vervolgens de ketel terug in horizontale stand. Voeg terug maisolie toe en herhaal stap 4 t.e.m. 5 tot u voldoende popcorn heeft.

Indien je klaar bent met popcorn maken, altijd de ‘heat’ en ‘turn’ schakelaars uitzetten. De ‘warming & light’ schakelaar mag aanblijven, zolang de machine bemand is. Onder de bodemplaat bevindt zich een lade. Indien u af en toe in de popcorn roert, wordt de niet gepofte mais hier verzameld. Maak de lade regelmatig leeg.

Smakelijk! 

Schoonmaken

Je dient de machine na gebruik opnieuw schoon te maken. Indien de machine bij het ophalen nog sporen van gebruik vertoont, zal een toeslag van 35€/uur poetskost  aangerekend worden.

  • Zet voor het reinigen altijd eerst alle schakelaars uit en haal de stekker uit het stopcontact en geef de machine voldoende tijd om af te koelen.
  • Gebruik een licht vochtige doek om alles schoon te maken. Maak deze niet te nat. Gebruik eventueel een neutraal reinigingsmiddel.
  • Het plafond en de bodemplaat reinig je met een neutraal reinigingsmiddel en warm water.
  • Gebruik een reinigingsmiddel voor ramen om de ruiten en deurtjes veegvrij te maken/houden.
  • De bakpan is vaak gekarameliseerd. Gebruik GEEN schuurspons. Gebruik wel zeker warm water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Vergeet de opvanglade voor maïs onderaan het toestel niet te reinigen. Dat kan er eenvoudig uit gehaald worden.
  • Droog de machine goed af en plaats het op een overdekte droge plaats. NIET buiten.
70.00€ /dag

Bereken hieronder het totaal voor de gewenste periode

Van*
Tot*
Totaal:
Copyright © 2021 Springkastelen Mareli